Webre mindenki!

Hogyan legyen trendi a weboldalad?

Legjobb Seo eszközök!

2019. november 13. 18:36 - cz.viktor

Keresőoptimalizálás

seo_eszkozok_2.png

A SEO eszközök nagy átfedésben vannak, ezért nehéz lehet kitalálni, melyik a legjobb. A dolgok egyszerűsítése érdekében 4 SEO eszközt választottam, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak a tervezési munkafolyamatba, és nem bontják el költségvetését.

 

Moz: The Best Premium SEO Tool

itt nagyon sok nagyon jó verseny van a prémium SEO eszközökkel kapcsolatban, ám a Moz a webes tervezők szempontjából egyértelmű nyertes.Moz - az egyik legjobb SEO eszköz a webes tervezők számára

Az egyik dolog, ami nagyszerű a Moz SEO-hoz történő használatában, az, hogy egy ingyenes eszközkészlettel érkezik. Akár bevezetésre van szüksége a keresőmotor optimalizálásában, vagy egyszerűen prémium SEO eszközt szeretne adni kipróbálására, az eszközkészlet meg fogja csinálni a trükköt.

Az ingyenes Moz-eszközökkel többek között a következőket teheti:

Lehetséges kulcsszavak kutatása;
Elemezze domainjének rangsorolhatóságát;
Tekintse át jelenlegi kulcsszavait (normál és márkás);
Nézze meg, hogy szerepelt-e bármilyen kiemelt kivonatot, linket és így tovább;
Snoop a verseny webhelyén, és rangsorolja a kulcsszavakat.
Természetesen, ha frissítést hajt végre a Moz Pro-ra, akkor hozzáférést biztosít a hatékonyabb SEO eszközökhöz, például:

Műszaki weboldal-ellenőrzések;
Backlink elemzés;
Hiányzó kulcsszó lehetőségek;
Helyi SEO stratégiák;
SERP rangsor az asztali, a mobil és a helyi.
És mindezt egy intuitív irányítópulton helyezi el.

SZÓ A VERSENYRŐL
A Mangools, az Ahrefs és a SEMrush fantasztikus lehetőségek, ha magasabb rangú webhelyeket akar létrehozni és az ügyfelek számára kínált SEO-kínálatot kibővíteni. Ez azonban mind valóban prémium megoldás, tehát ha nem hajlandó felhasználni az összes olyan szolgáltatást, amelyet ezek a fizetős eszközök kínálnak, akkor valószínűleg nem érdemes kinyitni a pénztárcáját számukra.

 

Ubersuggest: A legjobb ingyenes SEO eszköz

 Valószínűleg azon gondolkodik, vajon a SEO egyik vezető eszköze elérhető-e ingyenesen. Van néhány, de Neil Patel Ubersuggest messze a legjobb az alomban.

Ubersuggest
Ami igazán örül ennek az eszköznek, az a tény, hogy bár elég egyszerű ahhoz, hogy használhassa, számos módon elkészítheti.

Például a webhely-ellenőrző eszközt felhasználhatja a jelenlegi ügyfelek webhelyeinek áttekintésére. Ha beszélgetés indítóját keresi, ez lehet a belépőjegy. Betekintést kap arról, hogy webhelyének milyen jól vagy rosszul teljesített a SEO szempontjából, javaslatokat kaphat a fejlesztésről, sőt, láthatja webhelysebesség, amíg rajta vagy.

Ezt az eszközt alapvető kulcsszó-kutatásokhoz és ajánlásokhoz is felhasználhatja, amelyek különösen a korábbi tervezési szakaszokban segítik elő. Vagy vigye a következő szintre, és értékelje meg, mi folyik az ügyfelek versenypiacán.

 

Yoast: A legjobb WordPress SEO eszköz

 Azoknak, akik a WordPress használatával fejlesztenek webhelyeket, a Yoast elengedhetetlen SEO plugin.

Élesztő elemzési eredmények
Noha a Yoast nem segít a kulcsszótervezésben vagy a backlink nyomon követésében, lehetővé teszi a webtervezőknek és az íróknak, hogy oldalukonként javítsák keresőmotor-optimalizálást.

Ez lehetővé teszi, hogy minden bejegyzéshez vagy oldalhoz fókuszkulcsot, címcímkét és metaleírást rendeljen;
Ez lehetővé teszi a Google keresési kódrészlet előnézetét asztali és mobiltelefonon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden illeszkedik-e, és van-e egy kiemelt kép;
Megállapítja, hogy az Ön oldala mennyire optimalizálta a kulcsszót;
Pontozza az oldalt más olyan SEO tényezőknél, mint a szöveg hossza, a kép alt attribútumai, a belső linkek és így tovább;
Az oldalt az olvashatóság szempontjából is pontozza.
Sokkal többet tehet Yoast mint webdesigner. Használhatja webhelytérképek készítéséhez, egyedi Open Graph és Twitter Card címkék létrehozásához, és akár automatizálhatja webhelye keresési metaadatainak írását.

Google Search Console: A legjobb elemzési SEO eszköz
Már használja a Google Analytics szolgáltatást a weboldal fő mutatóinak áttekintésére, valamint az adatokra alapozott döntések meghozatalára a jövőbeli tervezési fejlesztésekhez. De tudta, hogy a Google Search Console adatait hozzáadhatja a Google Analytics irányítópultjához is?

 

A Google Analytics
Innen az adatok gyűjthetők:

 A céloldal forgalma és teljesítménye;
Geospecifikus adatok;
Eszközspecifikus adatok;
Keresési lekérdezések és átkattintási arányok.
A Google Analytics azonban nem biztosítja a felhasználók számára az összes, az interneten nyomon követett keresés-specifikus adatot, ezért a Google Search Console-t hozzá kell adnia a SEO-eszközök listájához.

Ebből az irányítópultból:

Nyújtsa be XML-webhelytérképét a Google-nak;
Ellenőrizze a mobil használhatóságát és hibáit;
Gyorsan keressen biztonsági és sebességgel kapcsolatos problémákat (a sebesség jelenleg bétaverzióban van);
Tekintse át az oldalspecifikus megjelenéseket, a rangsorolást és az átkattintásokat;
Kövesse nyomon a belső linkeket, a linkeket, a legjobban összekötő webhelyeket, valamint a szöveget, amelyet visszajelzéshez használnak.
Annak ellenére, hogy ez az eszköz nem feltétlenül segít Önnek a keresési optimalizálási stratégia megtervezésében, ez egy jó hely, amikor elhárítani szeretné, hogy miért nem kifizetődik a kemény munka.

Egyéb SEO eszközöket kell használni a webes tervezők számára
A SEO-n kívül más is, mint pusztán a kapcsolatépítés és a kulcsszó-optimalizálás. A Google más bizalom és tekintély jeleit is keres egy webhely rangsorolásakor. És mint webdesigner, a legjobb helyzetben vagy a SEO ezen oldalának kezelésére.

Íme néhány a SEO eszközök közül, amelyeket a fentiek mellett használnia kell:

SSL tanúsítvány: Ha egy weboldal HTTP-n van, ez automatikusan büntetést jelent. Tehát mindig ellenőrizze, hogy webhelyeire telepítve van-e SSL tanúsítvány;
Gyors tárhely: A webhely sebessége óriási ügy a dolgok rendszerében - és kezdődik a web hosting terv és a szolgáltató minőségével. Ha értelme van erre, kapcsolja be a tárhelyet egy CDN és a gyorsítótár-bővítmény segítségével;
Képek tömörítési eszköz: A képek mindegyikükért nagy fájdalmat okozhatnak a webes tervezők számára. Ha az egyes képeket egy tömörítő eszközön keresztül futtatja, mint például a TinyJPG, megakadályozhatja, hogy azok mérete csökkenjen a webhely rangsorolásán.
És természetesen győződjön meg arról, hogy mindig magas színvonalú tervezőeszközöket használ, és betartja-e az első mobil szabványokat. Ha egy webhely elavulttá válik, rosszul működik, és nem megfelelően működik, a Google és a látogatói minden bizonnyal figyelmeztetnek erre.

Kövesd a blogom: https://webmaster.blog.hu/

Seo és webdesign: http://czviktor.hu/

Következő bejezésem: Webdesign trendek 2019-re

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr2915305036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása