Webre mindenki!

Hogyan legyen trendi a weboldalad?

Milyen a jó weblap?

2008. október 01. 18:02 - cz.viktor

Az online megjelenés legalapvetőbb és legáltalánosabb formája a honlap, amelynek szín- és formavilága, felépítése sok mindent elárul a tulajdonosáról, ugyanúgy, mint egy valóságos üzlet, ahol a berendezés, a bolt kialakítása hat ránk elsőként.

Mindannyian tudjuk, hogy az első benyomás pedig meghatározó jelentőségű, hiszen csak néhány másodperc áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megnyerjük egy új olvasó bizalmát. Nem mindegy tehát, hogy milyen weboldalon fogadjuk a hozzánk betérő internetes látogatókat!

Egy kellemes megjelenésű, stílusos és céljainknak leginkább megfelelő weblap várhatóan nem lesz olcsó, de ne felejtsük el: azok a látogatók, akik először a weboldalunkon találkoznak a cégünkkel, termékünkkel, a honlap alapján fognak megítélni bennünket!

Sokan erőltetik a "csilli-villi" animációkat, amelyektől azt remélik, hogy megfogja a látogatókat. Tény, hogy egy egyedi ötlet figyelemfelkeltő hatású, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem mehet a használat rovására! Ha csak egy hosszú másodpercekig töltődő videó vagy egyéb animáció található a nyitólapunkon, félő, hogy sokan türelmetlenül átkattintanak máshová, mert nem azt és nem úgy látják az oldalon, amit kerestek. Hiába szól minden további belső oldalunk az általuk keresett témáról, egyszerűen el sem jutnak odáig...

Alkalmazhatunk tehát pörgő-forgó-mozgó látványelemeket, de ne essünk túlzásba!

Likeold és oszd meg:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webmaster.blog.hu/api/trackback/id/tr983270409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása